Broodjes
                            
                                Wist u dat brood de grootste bron van zout was? Gelukkig bevat een brood gebakken metPosidonia zout 25% minder natrium dan een traditioneel brood. Aarzel niet: kijk voor het “Posidonia” label op uw broodzak!                            
                                                            
                                
                                                     
                                                
                            Ham
                            
                                
Ontdek Posidonia natuurlijke zouthammen: zoutarm, ze behouden hun heerlijke smaak. Probeer het op je volgende broodje of geroosterde sandwich!
                            
                                                     
                                                
                            Pizza & lasagne
                            
                                
Posidonia vermindert de hoeveelheid zout in uw pizza’s en bereide gerechten zonder hun smaak of kwaliteit aan te tasten. Doe de test, u kunt het ons vertellen!
                            
                                                            
                                
                                                     
                                                
                            Kaas
                            
                                
Door de zuiverste kaastradities te respecteren, verlaagt Posidonia het zoutgehalte van uw kazen met 25% of meer, met behoud van de smaak. Wilt u het proberen?