Broodjes
Ham
Pizza & lasagne
Kaas

De gunstige invloed van Posidonia zout

Broodjes

Wist u dat brood de grootste bron van zout was? Gelukkig bevat een brood gebakken metPosidonia zout 25% minder natrium dan een traditioneel brood. Aarzel niet: kijk voor het “Posidonia” label op uw broodzak!

VIND ONS OP

Ham

Ontdek Posidonia natuurlijke zouthammen: zoutarm, ze behouden hun heerlijke smaak. Probeer het op je volgende broodje of geroosterde sandwich!

Pizza & lasagne

Posidonia vermindert de hoeveelheid zout in uw pizza’s en bereide gerechten zonder hun smaak of kwaliteit aan te tasten. Doe de test, u kunt het ons vertellen!

VIND ONS OP

Kaas

Door de zuiverste kaastradities te respecteren, verlaagt Posidonia het zoutgehalte van uw kazen met 25% of meer, met behoud van de smaak. Wilt u het proberen?

Onze troeven

Uitstekende smaak

Uitstekende smaak

Posidonia heeft de hoogste erkenning gekregen van de ITQI om de smaak van ons zout als uitzonderlijk te certificeren.

8% natrium

8% natrium

Elke productie van Posidonia-zout wordt getest door een onafhankelijk laboratorium en bevestigt een constant natriumgehalte van 8%.

Duurzame productie

Duurzame productie

Ons zout komt uit de zoutfabriek van Formentera. Het is 100% natuurlijk en duurzaam. De oogst is biologisch en gecertificeerd Ecogarantie.

GEÏNTERESSEERD IN POSIDONIA ZOUT?

Aarzel niet om contact
met ons op te nemen

    Wij willen onze bezoekers leren kennen.
    Vul uw e-mailadres in om uw bezoek voort te zetten.
    Hartelijk dank