NUTTIG VOOR PROFESSIONELEN

U bent actief in
de voedingssector

Werk met Posidonia zout en verlaag het natriumgehalte van uw producten met 25%. Naast het hebben van een significante impact op de gezondheid van uw klanten, heeft u een extra marketingargument om uw verkoop te stimuleren. En u anticipeert op de intenties van de WHO, waarvan de lidstaten hebben besloten het zoutgebruik van de wereldbevolking tegen 2025 met 30 procent te verminderen.

Tot slot: besluit vandaag zelf om het zout in uw producten te verminderen en te genieten van een voordeel op het vlak van imago. Anders, zult je gedwongen worden om een reductie te voeren zonder ervan te kunnen genieten.

contact

Onze trouwe partners

Wat ze erover denken

"Het gebruik van Posidonia als natuurlijk en duurzaam product heeft ons in staat gesteld ons te onderscheiden en te investeren in de gezondheid van onze klanten met gezonder en lekkerder brood. Posidonia bood ons ook een nieuwe zichtbaarheid."

Pascal Boon
Carrefour België (RETAILER)
Bakkerij Verantwoordelijke
"

LCB Bakery gebruikt al 6 maanden Posidonia. Het aanbieden van brood met minder zout heeft ons in staat gesteld ons te onderscheiden. Het heeft ons ook geholpen om nieuwe klanten in de detailhandel en lokale overheden te overtuigen. Het gebruik van Posidonia is een uitstekende return on investment.

"

Ghislain ’t kint
LCB Bakery (PRODUCENT)
Medeoprichter
"

Posidonia wordt aanbevolen voor iedereen die bezorgd is over zijn of haar goede gezondheid. Ik raad mijn patiënten aan om de gereduceerde zoutbroden van Carrefour of Delhaize te consumeren.

"

Aurore Collignon
Regionaal ziekenhuiscentrum van Luik (GEZONDHEID)
Chef-diëtist

GEÏNTERESSEERD IN EEN AFSPRAAK ?

Aarzel niet om contact
met ons op te nemen

De certificeringen van het Posidonia zout

Ze praten over ons

News1
Posidonia success
Geplaatst op 29/01/2019
Posidonia Salt was presented during the Belgian news broadcast. Everything about its creation until its first contracts. RTL-TVI, Journal Télévisé, 01/11/18
News2
Un sel liquide meilleur pour la santé
Geplaatst op 29/01/2019
" La consommation excessive de sel est un vrai problème de santé publique. Le sel de Posidonia est un sel naturellement bas en sodium. Selon Aurore Collignon, diététicienne en chef au CHR Liège, il est à conseiller à toute personne soucieuse de sa bonne santé", La Libre Belgique 20/10/18
News3
Moins de sel, Marcel !
Geplaatst op 29/01/2019
"Le Belge consomme deux fois trop de sel, augmentant considérablement son risque de souffrir de maladies cardiovasculaires. Des sels « moins salés » existent mais ils ont souvent un goût différent du sel classique. Une startup belge tient peut-être le sel idéal…" Par Metro, 08th March 2018, Belgium