NUTTIG VOOR PROFESSIONELEN

U bent actief in
de voedingssector

Werk met Posidonia zout en verlaag het natriumgehalte van uw producten met 25%. Naast het hebben van een significante impact op de gezondheid van uw klanten, heeft u een extra marketingargument om uw verkoop te stimuleren. En u anticipeert op de intenties van de WHO, waarvan de lidstaten hebben besloten het zoutgebruik van de wereldbevolking tegen 2025 met 30 procent te verminderen.

Tot slot: besluit vandaag zelf om het zout in uw producten te verminderen en te genieten van een voordeel op het vlak van imago. Anders, zult je gedwongen worden om een reductie te voeren zonder ervan te kunnen genieten.

contact

Onze trouwe partners

Wat ze erover denken

"Het gebruik van Posidonia als natuurlijk en duurzaam product heeft ons in staat gesteld ons te onderscheiden en te investeren in de gezondheid van onze klanten met gezonder en lekkerder brood. Posidonia bood ons ook een nieuwe zichtbaarheid."

Pascal Boon
Carrefour België (RETAILER)
Bakkerij Verantwoordelijke
"

LCB Bakery gebruikt al 6 maanden Posidonia. Het aanbieden van brood met minder zout heeft ons in staat gesteld ons te onderscheiden. Het heeft ons ook geholpen om nieuwe klanten in de detailhandel en lokale overheden te overtuigen. Het gebruik van Posidonia is een uitstekende return on investment.

"

Ghislain ’t kint
LCB Bakery (PRODUCENT)
Medeoprichter
"

Posidonia wordt aanbevolen voor iedereen die bezorgd is over zijn of haar goede gezondheid. Ik raad mijn patiënten aan om de gereduceerde zoutbroden van Carrefour of Delhaize te consumeren.

"

Aurore Collignon
Regionaal ziekenhuiscentrum van Luik (GEZONDHEID)
Chef-diëtist

GEÏNTERESSEERD IN EEN AFSPRAAK ?

Aarzel niet om contact
met ons op te nemen

De certificeringen van het Posidonia zout

Ze praten over ons

News1
Posidonia©: Ein Salz zum Schutz der Gesundheit und der Umwelt
Geplaatst op 14/06/2022
Posidonia© ist ein natürliches Flüs­sigsalz mit außergewöhnlichem Ge­ schmack und einem Natriumgehalt von nur 8%. Damit kann der Salzge­ halt in Backwaren ohne Qualitäts­ oder Geschmackseinbußen um min­ destens 25% reduziert und auch ausgelobt werden. Die Salzlösung wird auf Forderung der UNESCO zum Schutz der Biodiversität in den Salzfeldern von Formentera, einem tausendjährigen Weltkultur­ erbe,
News2
Ange réduit d’un quart la quantité de sel dans sa baguette
Geplaatst op 16/07/2019
“La deuxième enseigne nationale de boulangerie traditionnelle anticipe le durcissement de la réglementation pour réduire les risques cardio-vasculaires.”, Les Echos, 13 juin 2019
News3
Posidonia success
Geplaatst op 03/02/2019
Posidonia Salt was presented during the Belgian news broadcast. Everything about its creation until its first contracts. RTL-TVI, Journal Télévisé, 01/11/18